Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth van der Pol
2 maanden geleden

Beste Cattery Lavandablu
Voor mijn Burmees ben ik op zoek naar een kameraadje, liefst een vrouwtje. Hebben jullie kittens te koop of wordt er een nest verwacht?
Vriendelijke groeten,
Liesbeth

inge sjollema
5 maanden geleden

hey-hey, Zag een bericht op messenger voorbij komen, maar ik kan daar niet op antwoorden, te oude ipad. Dus op deze manier, dan heb je mijn e-mailadres, en het gaat dus op dat mooie katertie, van een andere cattery. Een vriend van mij, met twee boys van mij, ook geïnfecteerd met tonkenvirus wil voor zijn grote zoon een Tonk, vandaar mijn reactie, ik lees het wel weer, prettige zondag, groet, Inge

Smithd520
6 jaar geleden

Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog is in the very same niche as yours and my users would truly benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thank you! dekcaaebkdddfdde

Jack & Marlies
11 jaar geleden

Afgelopen zondag zijn we bij cattery Lavandablu geweest. Wat een hartelijk welkom, dank daarvoor! De cattery ziet er keurig verzorgt uit en jullie liefde voor de poezen en katers spat er van af.
Na het zien van de kittens waren we natuurlijk meteen verkocht... Ook hebben we zeer veel bruikbare tips gehad en wachten we nu met spanning en vol ongeduld de komende weken af. Want... We mogen Missie en Silver pas over een paar weken komen halen! Streng hoor! ;-) Haa, nee hoor. Alles keurig volgens de regels die de rasvereniging aan een cattery stelt. Petje af. Ga zo door!

dick bloem
11 jaar geleden

wat een leuke poezen en kittens hebben jullie,mooie kleuren. succes met de kittens. Fam. Bloem uit hogeveen

marleneke
12 jaar geleden

Wat een leuke mooie website. Prachtige foto's van de poezen en kittens en uitgebreide informatie.

Susan
12 jaar geleden

Leuk om jullie te hebben gesproken zondag. Mijn complimenten over je website Ria, en wat een prachtige poezen, katten en kittens hebben jullie!

ASANA & ASANOVA
12 jaar geleden

Wat een eer om de eerste in jullie gastenboek te mogen zijn. Asana duimt dat de wens van een zwangerschap cq nestje binnenkort uit mag komen!